Service instalatii electrice

Pentru o buna functionare a instalatiei electrice trebuie sa cunoastem faptul ca instalatia electrica imbatraneste in timp si izolatia acesteia se deterioreaza putand provoca electrocutari sau incendii, instalatia suprasolicitata se poate incalzi si lua foc daca nu mai poate prelua consumul existent (aer conditionat, plita electrica, boiler, masina spalat), tabloul electric poate lua foc daca sigurantele sunt vechi sau improvizate.
Pentru cele de mai sus cat si pentru alte defecte cauzate de instalatia electrica este necesara constatarea efectuata de catre un electrician autorizat care sa evalueze starea instalatiei electrice, sa specifice unde exista probleme si modalitatea de remediere a acestora. Astfel puteti evita o interventie de urgenta pentru reparatia instalatiei electrice, situatie in care costurile cauzate de pagube pot fi mari (defectarea frigiderului, aparaturii electronice, aerului conditionat sau chiar incendii cu pagube greu de estimat).
Nu neglijati intretinerea, modernizarea si reparatiile instalatiei electrice, apeland la serviciile unui electrician autorizat.
Daca observati ca unul dintre becurile din casa palpaie, sigur aveti o problema cu instalatia electrica, acest fapt prevestind (in cel mai bun caz) o eminenta oprire a curentului electric in instalatia electrica.